Válassza az Oldal lehetőséget

Egyházközségi hirdetések 2020. október 18.

  • Október hónapban, a hétköznapi szentmisék előtt, valamint a vasárnap reggeli szentmise előtt fél órával rózsafűzért imádkozunk.
  • Hétfőn és szerdán a megszokott időben, 17h45-kor lesz szentmise a kápolnában, előtte 17h15-kor kezdjük a rózsafűzért.
  • Hétfő este, 18h30-tól Biblia-kört tartunk a közösségi házban.
  • A múlt hétre tervezett temetői fűnyírást a kedvezőtlen időjárás miatt erre a hétre tettük át, kedd délutánra. A fűkasza csapat szeretettel lát régi és új tagokat ebben a közös munkában.
  • Szerda este a fiatal házasok csoportjának lesz alkalma a közösségi házban.
  • Csütörtökön 17h30-kor szentségimádást tartunk a kápolnában.
  • Péntek este a mini-ifisekkel (5-6-os korosztállyal) találkozunk a közösségi házban. Pontos időpontról még e-mailben küldünk értestést.
  • Jövő szombatra temetői szemétválogatást szervezünk, hogy még Halottak napja előtt újra kiürítsük a szeméttárolókat. A munka 9 órától kezdődik, aki tud, hozzon magával kesztyűt, gereblyét vagy vasvillát. Kérjük, aki teheti, tegye szabaddá ezt a délelőttöt erre a közös szolgálatra.
  • Templomunk Szent András Scolája új tagokat vár mindkét nemből és minden korosztályból. Jelentkezni Pallagi Juditnál lehet a vasárnapi ½ 10-es misék után.

Aktuális információk

Elkezdődtek a plébánia épületének felújítási munkálatai

Verőce kapolikus plébánia

Elkezdődtek a plébánia épületének felújítási munkálatai, melyben új tetőt és födémet kap az épület, valamint néhány nyílászáró kicserélésével és belső felújítással az iroda helyiség és még egy helyiség használhatóvá válik. Az építkezés egyrészt a Magyar Falu Programon keresztül állami támogatással, másrészt Egyházmegyei támogatással, Önkormányzati támogatással, és nagyban egyházközségi önrész hozzátételével valósul meg. Ahhoz, hogy a pályázatnak megfelelő terveket megvalósítsuk még további anyagi erőfeszítésre van szükség: 3 millió forintot kellene összegyűjtenünk. Az adományokat a következőképpen gyűjtjük: Készítettünk egy kirakható képet a plébánia épületéről. A 300 darabos kirakós minden egyes darabja 10 000 forintot ér, így a kép kirakásával meg is volna a szükséges összeg. A kirakós darabok természetesen nem csak egy, hanem több adományból is összeadódhatnak, tehát a legkisebb adomány is számít. Minden adományozó a Szűz Mária oltárunk oltárképéről kap egy kis képet. Az adományozók nevét felírjuk és a kirakott kép hátoldalán szeretnénk majd feltüntetni.

Mindemellett lehetőség van újra Bárth Dániel, Verőce reformkori életéről szóló könyvének a megvételére is 1000,- Ft-os áron, amellyel szintén az építkezést támogatjuk.

Kapcsolat

Tel: +36 30 894 0110
e-mail: plebaniaveroce@gmail.com

Irodai ügyek intézése:
előzetes telefonos, vagy e-mailes egyeztetés alapján.

Plébánia támogatási számlaszám

Verőce Szent András Plébánia:
11742094-20163154-00000000

PÜSPÖKI KÖRLEVÉL ANYAGI TÁMOGATÁS ÜGYÉBEN (2020. MÁRCIUS 24.)

Marton Zsolt püspök

Pályázatok

“A közösség érték” c. EGYH-15 kódszámú felhívás keretében benyújtott pályázatunkat,  az EMMI támogatásával valósítottuk meg.

Események naptára

2022. november
h K s c p s v
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Kategóriák

Ajánlott linkek

katolikus.hu

Magyar Kurír

Evangelium 365 honlap és szolgáltatások

Szentiras.hu

Károli biblia

Mária rádió internetes adás

Magyar Katolikus Rádió

Szent István Rádió Internetes adás

Vatican News

KÁRPÁT-MEDENCEI KATOLIKUS CSALÁDHÍREK

MAGYAR LITURGIKUS ÉS EGYHÁZZENEI INTÉZET

MAGYARORSZÁG KATOLIKUS HETILAPJA