• Hálásan köszönjük a rengeteg segítséget, amit Ferenc atya vasmiséjének megünnepléséhez és az azt követő vendéglátás megszervezéséhez kaptunk. Jó volt újra együtt, közösségben ünnepelni!
  • Hétfőn és szerdán a megszokott időben lesz szentmise a kápolnában.
  • Szerdán és csütörtökön a mini-ifisekkel, 6-7-es csapattal tartunk rövid tábort. Imádkozzunk értük!
  • Nagyon hasznos és fontos, hogy a keresztény házaspárok családos közösségekhez tartozzanak. Sokan már megtalálták azt a csoportot, amelynek keretében töltődni, növekedni tudnak az egymás és Isten iránti szeretetben, de sokan talán szívesen tartoznának ilyenhez, ha lenne rá lehetőség. Egyházközségünkben egyelőre a fiatal házasoknak működik egy csoportja, de szeretnénk a régebb óta házasságban élőknek is ilyen lehetőséget biztosítani. Nem csak egyházközségi, hanem az egyházközséghez kötődően, lelkiségi keretek között is van lehetőség arra, hogy egy házaspár családos közösséghez tartozhasson. Jövő vasárnap, augusztus 27-én a 9h30-as mise után az END (Équipe Notre Dame) családos lelkiséget mutatja be egy kedves házaspár a közösségi házban. Szeretettel várjuk erre a rövid, beszélgetős alkalomra az érdeklődőket!
  • Jövő vasárnap, 27-én du. fél 5-kor jótékonysági hangverseny lesz a Művelődési Házban az Afrikáért Alapítvány javára, egy kongói gyermekklinika céljára.