Idén nyáron is tervezünk napközis hittantábort július 25-29-között, melyre az alsós gyerekeket és ötödikeseket résztvevőként, 6.-osztálytól fölfelé pedig segítőként várjuk a gyerekeket, fiatalokat. A jelentkezési dokumentum hátulról elvihető és online is elérhető.

Örömmel készülünk az általános iskolás napközis hittantáborra, melyet 2022. július 25-e és 29-e között rendezünk, hétfőtől péntekig. Az idén Dávid király nyomában járva igyekszünk növekedni a bizalomban, hogy Isten békéjének előmozdítói legyünk. A tábort 6-11 éves korig szervezzük, a 12-14 éveseket segítőként várjuk. A részleteket a tábor előtti szülői értekezleten ismertetjük, melynek időpontjáról e-mailben tájékoztatjuk a szülőket.
A tábor költsége 20 000,- Ft/fő. Amennyiben egy családból több gyermek is részt vesz a táborban, a költségek a következőképpen alakulnak: két gyermek esetén: 32 000,- Ft (16 000,-Ft/fő), három gyermek esetén 42 000,-Ft (14 000,-Ft/fő) a befizetendő összeg. Az általános iskolás segítők táboroztatási díja 10 000,-Ft, a gimnazista segítők költségeit a plébánia állja. Ha bárkinek a táborban való részvétel anyagi gondot okoz, jelezze és további kedvezménnyel segítünk! Ez ne legyen akadály!
Napközis hittantáborunk elsősorban az egyházközségeinkhez tartozó gyermekeknek szóló közösségi program. Azok jelentkezzenek rá, akik készek a tábor lelkületét átvenni, legalább a római katolikus iskolai hitoktatásban részesülnek, és vállalják, hogy a tábor lelki és egyéb programjában önként és örömmel vesznek részt.
A jelentkezéseket (a segítőkét is) az alábbi online felületen várjuk:

https://forms.gle/nNC9CJAV7p1yMZtr9

5000,- Ft-ot kérünk előlegként befizetni, amit a Verőcei Szent András Plébánia számlájára legyenek szívesek utalni (11742094-20163154-00000000), legkésőbb a jelentkezési határidőig. A közlemény rovatban kérjük, tüntessék fel a gyermek nevét és ’hittantábor előleg’. A táborral kapcsolatos kérdéseiket, kéréseiket a veroceihittantabor@gmail.com címre írják.

A jelentkezési határidő: 2022. június 20. A határidő letelte után nem tudunk jelentkezéseket elfogadni.

Örömmel várjuk gyermekét erre a szép, nyári, közösségi élményre!

Imádsággal:
Áron atya és a segítőkA jelenkzési lap ide kattintva érhető el.


A jelenkzési lap ide kattintva érhető el.