• Hálásan köszönjük a fűkasza csapatnak a héten a temetői fűnyírást!
  • Még a mai nap, június 20-án lehet jelentkezni az általános iskolás napközis hittantáborra, melyet 2021. július 26-a és 30-a között rendezünk. A tábort a 6-11 éveseknek szervezzük, a 12-14 éveseket segítőként várjuk. A jelentkezéseket (a segítőkét is) az alábbi online felületen várjuk:

    https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScoKjOFloPJ-iExwzLbF74g9zwRG8l7dTs0WPm3XgMMdSRGow/viewform?usp=sf_link.
  • Hétfőn és szerdán a megszokott időben, 17h45-kor lesz szentmise a kápolnában.
  • Csütörtökön 17h30-tól szentségimádást tartunk a kápolnában.
  • Buzdítjuk a kedves testvéreket, hogy regisztráljanak, a NEK szeptemberi programjaira. A nem fizetős programokra, mint szeptember 11-i esti bíborosi misére és fáklyás körmenetre, valamint a szeptember 12-i vasárnapi pápai szentmisére is érdemes beregisztrálni. A fiatalokat a szeptember 10-i “forráspont” rendezvényre hívjuk a sport arénában. Aki szívesen csatlakozik az egyházközség csoportjához az internetes felületen https://www.iec2020.hu/hu/regisztracio válassza a csoportos/családos regisztráció lehetőséget és csoport-kódként írja be a IEC-YDP9-t. Ne felejtsük el a jegyünket az ingyenes programokra is “megvenni”, mert csak így teljes a regisztráció! Akiknek az internetes jelentkezés gondot okoz, írják fel nevüket a sekrestyében és találunk módot a regisztrációra!
  • Hálásan köszönjük a plébánia felújításának folytatásához, a tető és a födém cseréjéhez kapott nagylelkű adományokat. Már több, mint 350 cserép jelképesen örökbe lett fogadva. Továbbra is nagy szeretettel fogadjuk az adományokat. Egy “cserepet” 1000,- forintért árulunk. A cserép-hozzájárulásokat a sekrestyében lehet odaadni, illetve akár átutalással is lehet fizetni. Ne hagyjuk abba az imádságot, Szent József közbenjárását is kérve, az építkezés jó kimeneteléért.
  • Szombaton tartjuk a Magyarkúti Szent Alajos kápolnánk búcsúját 18h00-kor. Így jövő szombaton a kápolnában kivételesen nem lesz szentmise. A szentmise utáni agapéra szeretettel fogadunk süteményeket. Innivalóról központilag gondoskodunk.
  • Összefogással megújult a Magyarkút felé lévő útszéli kereszt korpusza. A felújított keresztet jövő vasárnap (június 27-én) délután 15h00-kor áldjuk meg ünnepélyesen. Hálásan köszönjük mindazoknak, akik a felújításban részt vettek.