• Hétfőn és szerdán a szokásos időben 17h45-kor lesz szentmise a kápolnában.
  • Csütörtökön 17h30-tól lesz szentségimádás a kápolnában.
  • Péntek délután 16h00-tól a nano és mikro ifiseknek lesz alkalma a közösségi házban.

Egyházmegyei Teremtésvédelmi Konferencia

Pénteken Egyházmegyei Teremtésvédelmi Konferencia lesz Vácon a Galamb utcában. Részletes program a hirdetőtáblán olvasható.

Egyházmegyei farsang

Szombat délutánra egyházközségi farsangot szervezünk, melyre szeretettel várjuk közösségünk apraját-nagyját. A közös mulatság 16h00-kor kezdődik majd a Géza Fejedelem Református Általános Iskola aulájában. A tombolára felajánlásokat szeretettel fogadunk, ezeket Schupi Ildi gyűjti: szelenyi@gmail.com (+36 70 416 7365). A tárgyakat lehetőleg becsomagolva hozzuk. Örömmel fogadunk a tombolán kívül kisebb plüssöket, gyerekeknek való apróbb tárgyakat, amelyek az éppen kevésbé nyertesek vigasztalásra szolgálhatnak. Szeretettel várjuk az előkészítésben és az elpakolásban segítők jelentkezését is, Menyhárt Móninál. Az előmunkálatok 15 órakor kezdődnek. A segíteni szándékozókat szeretném megkérni, hogy írjanak egy emailt a pamenymoni@gmail.com címre!

  • Szombat este 17h00-kor lesz előesti szentmise a kápolnában.
Pénzadomány

Továbbra is gyűjtünk pénzadományokat egy verőcei család számára

Továbbra is gyűjtünk pénzadományokat egy verőcei család számára, akiknek az előző hetekben leégett a házuk egy része, és jó időre az egész ház lakhatatlanná vált. Hálásan köszönjük a már beérkezett nagylelkű adományokat. Az adományokat vagy a templomban hátul elhelyezett dobozba lehet tenni, vagy a plébánia számlaszámára (11742094-20163154-00000000) lehet utalni „tűzkár támogatása” közleménnyel. Az adományokat karitász csoportunk juttatja el a károsult családhoz. Hálásan köszönjük!