Válassza az Oldal lehetőséget

Hajnali misék

Kedves Testvérek,

a hajnali misék idén is a templomban lesznek, szerdán és pénteken 6h15-kor, és utána a közösségi házban lesz lehetőség egy kis melegedésre, agapéra. 

Az egyszerűség kedvéért most is meleg teát (kávét) tudunk kínálni és üres kalácsot. A teát helyben is meg lehet főzni a hajnali misék előtt, de aki szeretné, otthonról is hozhatja a két nagy termoszban, ami rendelkezésre áll. Kávét helyben könnyen készítünk a géppel, annak, aki kér.

Csináltam most is egy táblázatot, amibe beírhatjuk magunkat (akár párokban is), hogy vállaljuk egy kicsit az előkészítést a közösségi teremben, a teafőzést és utána a mosogató-gépbe való bepakolást.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1o327-6yXv7R0fNBeigI0e86IowaPrsGAp8xwNpCEhvk/edit?usp=sharing

Előre is nagyon köszönöm a segítségeket!

Áron a.

Ps.: nov. 30-án nem lesz roráté, hanem este lesz búcsúi szentmise (Szent András), illetve utána egy kis hálaadós agapé, amelyen az építkezés eddig fejleményeit bemutatjuk (egy kis video). Ebben is köszönöm a segítségeket!

Aktuális információk

Elkezdődtek a plébánia épületének felújítási munkálatai

Verőce kapolikus plébánia

Elkezdődtek a plébánia épületének felújítási munkálatai, melyben új tetőt és födémet kap az épület, valamint néhány nyílászáró kicserélésével és belső felújítással az iroda helyiség és még egy helyiség használhatóvá válik. Az építkezés egyrészt a Magyar Falu Programon keresztül állami támogatással, másrészt Egyházmegyei támogatással, Önkormányzati támogatással, és nagyban egyházközségi önrész hozzátételével valósul meg. Ahhoz, hogy a pályázatnak megfelelő terveket megvalósítsuk még további anyagi erőfeszítésre van szükség: 3 millió forintot kellene összegyűjtenünk. Az adományokat a következőképpen gyűjtjük: Készítettünk egy kirakható képet a plébánia épületéről. A 300 darabos kirakós minden egyes darabja 10 000 forintot ér, így a kép kirakásával meg is volna a szükséges összeg. A kirakós darabok természetesen nem csak egy, hanem több adományból is összeadódhatnak, tehát a legkisebb adomány is számít. Minden adományozó a Szűz Mária oltárunk oltárképéről kap egy kis képet. Az adományozók nevét felírjuk és a kirakott kép hátoldalán szeretnénk majd feltüntetni.

Mindemellett lehetőség van újra Bárth Dániel, Verőce reformkori életéről szóló könyvének a megvételére is 1000,- Ft-os áron, amellyel szintén az építkezést támogatjuk.

Kapcsolat

Tel: +36 30 894 0110
e-mail: plebaniaveroce@gmail.com

Irodai ügyek intézése:
előzetes telefonos, vagy e-mailes egyeztetés alapján.

Plébánia támogatási számlaszám

Verőce Szent András Plébánia:
11742094-20163154-00000000

PÜSPÖKI KÖRLEVÉL ANYAGI TÁMOGATÁS ÜGYÉBEN (2020. MÁRCIUS 24.)

Marton Zsolt püspök

Pályázatok

“A közösség érték” c. EGYH-15 kódszámú felhívás keretében benyújtott pályázatunkat,  az EMMI támogatásával valósítottuk meg.

Események naptára

2022. december
h K s c p s v
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Kategóriák

Ajánlott linkek

katolikus.hu

Magyar Kurír

Evangelium 365 honlap és szolgáltatások

Szentiras.hu

Károli biblia

Mária rádió internetes adás

Magyar Katolikus Rádió

Szent István Rádió Internetes adás

Vatican News

KÁRPÁT-MEDENCEI KATOLIKUS CSALÁDHÍREK

MAGYAR LITURGIKUS ÉS EGYHÁZZENEI INTÉZET

MAGYARORSZÁG KATOLIKUS HETILAPJA