• A legfrissebb járványügyi rendelkezések szerint április 17-e szombattól ismét lehet nyilvános istentiszteletet tartani. Kérjük azonban, hogy továbbra is fokozottan tartsuk be a védekezési intézkedéseket (maszk használat, távolság tartás, kézfertőtlenítés)! Azok számára, akik betegek, vagy biztonságosabbnak érzik, továbbra is közvetítjük a vasárnapi szentmisét.
  • A héten hétfőn este 17h45-kor Verőcéről a kápolnából, szerdán 17h45-kor Kismarosról közvetítünk még szentmisét.
  • Csütörtökön 17h30-tól szentségimádást tartunk a kápolnában.
  • Péntekenként a húsvéti időben is folytatódik a kálvárián a közös imádság, csak a keresztút helyett, most az öröm útját fogjuk járni és így hordozzuk egyéni imaszándékainkat, illetve a templom melletti ima-gyűjtőben összegyűlt szándékokat. Most pénteken is 16h30-kor találkozunk a lépcső aljánál.
  • Szombat este 17h00-kor lesz már látogatható, nyilvános szentmise a kápolnában.
  • Húsvét 3. vasárnapján, reggel 8h00-kor lesz szentmise a kápolnában, 9h30-kor pedig a templomban. Miként a testvérek már értesülhettek róla, márciustól a Szokolyai és a Kóspallagi közösség is hozzánk tartozik. A szentmisék rendjében Verőcén egyelőre nem lesz változás, ami az időpontot illeti, viszont kéthetente a vasárnap reggel 8h00-as szentmise helyett csak igeliturgiát tudunk tartani a kápolnában (legalább is addig, amíg Ráduly Ferenc atya még nem jöhet ki a Migazzi otthonból). Az igeliturgia nem szentmise (nincsen benne az áldozati rész), ezért miseszándékot nem lehet rá felvenni. Köszönöm a testvérek megértését, együttműködését.

Áldott, szép húsvéti időt.
Áron atya