Kedves Testvérek,

Szeretettel küldöm a hirdetéseket. 
Sajnos mivel közvetlen kontakt vagyok (egy külföldi atyának fordítottam és sok időt töltöttem vele egy légtérben csütörtök-pénteken, étkezés alatt is, és ma délelőttre megérkezett teszt-eredménye alapján koronavírusos – addig azt hitte megfázás) most hétvégén, és még hétfőn sem megyek emberek közé. A szentmiséket helyettesítik, de a Ciszterci nővéreknél most vasárnap nem lesz szentmise!!!
Mivel háromszor vagyok oltva (az utolsó szeptember végén pfizer…), remélem nem kaptam el a vírust. Ha a hétfőre tervezett tesztem negatív, és nincsenek tüneteim, keddtől újra szeretném folytatni az aktív szolgálatot… Meglátjuk, mit tervez a Gondviselés. Addig úgy tűnik kényszer-pihenőt :).
Áldott 4. adventi vasárnapot!

Imádsággal, szeretettel,
Áron atya

  • A Szent Erzsébet Karitász Csoport adventi élelmiszer gyűjtésére a tartós élelmiszer adományokat még a mai napon (most vasárnap) lehet leadni a kápolnában és a templomban.
  • Advent négy hetének hétfőjén rövid lelkigyakorlatos estékkel készülünk Urunk születésének ünnepére. Mivel Áron atya önkéntes karanténba került, ezért a most hétfői, Kóspallagon tervezett elmélkedés csak interneten lesz követhető: https://youtu.be/5ZWBlG5IbHA. A szentmise és a gyóntatás elmarad.
  • Advent negyedik hetében szerdán, december 22-én lesz az idei utolsó hajnali szentmise 6h15-kor a templomban. Aki szeretné kápolnától, illetve a CBA parkolójától van fuvar reggel a templomhoz.
  • Csütörtökön 17h30-tól szentségimádást tartunk a kápolnában. Ezen a napon még 17h00-tól lesz lehetőség szentgyónásra a kápolnában.
  • Szeretettel ajánljuk a testvéreknek Bárth Dániel történész könyvét a reformkori Verőcéről, az egykori plébános, Krizsány János írásainak tükrében. A könyvet 1000,-os áron kínáljuk és a befolyó összeget, a szerző felajánlásának köszönhetően a plébánia épületének felújítására fordítjuk. A könyvek a sekrestyében megvásárolhatók.
  • December 24-én délután 15h30-kor a kis-ifisek és ifisek segítségével a kisebbek megörvendeztetésére, rövid pásztorjátékot adunk elő a templom előtt, szabadtéren. Szeretettel várjuk erre az alkalomra a kisgyermekes családokat.
  • December 24-én este 21h30-kor lesz karácsonyi “éjféli” szentmise.
  • December 25-én, szombaton, Karácsony napján Verőcén csak délelőtt 9h30-kor lesz szentmise a templomban. Délután a kápolnában nem lesz szentmise.
  • December 26-án, Szent Család vasárnapján, reggel 8h00-kor lesz szentmise a kápolnában és 9h30-kor a templomban.