• Hétfő délután 16h00-tól az elsőáldozásra készülő gyerekeknek tartunk plébániai hittant a közösségi házban. Szilvi néni 15h40-kor hozza el az iskolából, aki szeretné.
  • Hétfő és szerdán este a szokásos időben lesz szentmise a kápolnában.
  • Kedden délelőtt 9h00-tól a baba-mama klubnak van összejövetele a közösségi házban.
  • Csütörtökön 17h30-kor szentségimádást tartunk a kápolnában.
  • Péntek este 18h30-tól a szentségekre készülő felnőttekkel, katekumenekkel találkozunk a közösségi házban.
  • Szombaton 16h00-tól tartjuk egyházközségi farsangunkat a Géza Fejedelem Ref. Ált. Isk. aulájában. A farsangi ünnepre szeretettel várjuk egyházközségünk valamennyi tagját. Lesz játékbarlang, jelmezes felvonulás, élőzene, vetélkedő, közös táncok, tombola. Süteményt és innivalót hozzunk magunkkal, központilag virslivel készülünk. A jelmezbe öltözők ajándéktombolát kapnak! Szeretettel várjuk új tombola-ajándékok felajánlását január 15-ig a sekrestyében, vagy e-mailben pamenymoni@gmail.com címre. Szombat este a farsang miatt a kápolnában nem lesz szentmise!!!
  • Kéthetente vasárnap a 9h30-as szentmise előtt 8h45-től ministránsfoglalkozást tartunk. Az első alkalom január 26-án lesz. Szeretettel hívjuk a régi és új ministránsokat.
  • Előre hirdetjük, hogy 2 február 7-16. között kerül megrendezésre a Házasság hete Dunakanyar programsorozat, amelybe idén Verőce is becsatlakozott. A Valentin napi felhajtás és költekezés helyett, sokkal tartalmasabban, hasznosabban tölthetjük meg házasságunkat. A programsorozat célja a házasságok erősítése, előadások szervezésével, gyakorlati feladatok megvalósításával, amely az „ötpróba” elnevezést kapta. A programsorozat minden településen a házasok megáldásával, és gyertyafényes vacsorával zárul! A tavalyi résztvevők többségének nagy élmény volt ez a pár óra, amit egymásra figyelve töltöttek el. Idén fiatalokat is megszólítják a programsorozat szervezői, ez az előadás Verőcén lesz megtartva a Közösségi Házban. A házaspároknak a sekrestyében feliratkozva lehet jelentkezni, itt jövő héttől a jelentkező házaspárok megkapják az “ötpróba feladatokat”, utasításokat! Előadások időpontjait, helyszíneit  plakáton olvashatjuk, valamint a feliratkozókat e-mailben is tájékoztatjuk!
  • A jutalomkirándulás szervezéséhez kérjük, iratkozzanak föl a sekrestyében, vagy jelentkezzenek Áron atyánál e-mailben, telefonon azok, akik a legalább négy rorátén részt vettek.