Válassza az Oldal lehetőséget

Egyházközségi hirdetések – Verőce, 2022. március 27.

 • Hétfőn és szerdán 17h45-kor lesz szentmise a kápolnában.
 • Hétfőn este Biblia-kör lesz a közösségi házban.
 • Hétfőn 9h30-tól Baba-mama klub lesz a közösségi házban, amely alatt szentgyónásra lesz lehetőség.
 • Szerdán az esti szentmise után gyóntatás lesz a kápolnában.
 • Csütörtökön 17h30-tól van a szentségimádás a kápolnában.
 • Pénteken 16h30-kor imádkozzuk a keresztutat a kálváriánál, utána pedig 17h15-kor autós szállítást biztosítunk a templomtól Kismarosra, ahol az elsőpénteki szentmise lesz.
 • Péntek este 18h30-tól a kis-ifiseknek tartunk alkalmat a közösségi házban.
 • Szombaton és vasárnap a megszokott időben lesznek a szentmisék.
 • Jövő vasárnap a szentföld javára lesz gyűjtés.
 • Előre hirdetjük, hogy április 10-e, vasárnap délután 15-17h00 között nagyböjti lelki-napot szervezünk a templomban. A programba imádságos ráhangolódást, két rövid elmélkedést és szentségimádást tervezünk. A szentségimádás alatt szentgyónásra is lesz lehetőség. A délután folyamán szeretnénk gyermek-vigyázást szervezni a közösségi házban.
 • A húsvét előtti gyóntatási időpontokat, illetve a Szent Három nap liturgiájának időpontjait is kifüggesztjük a hirdetések mellé.
 • Elkezdődtek a plébánia épületének felújítási munkálatai. Ahhoz, hogy a pályázatnak megfelelő terveket megvalósítsuk még 3 millió forintot kellene összegyűjtenünk. Készítettünk egy kirakható képet a plébánia épületéről. A 300 darabos kirakós minden egyes darabja 10 000 forintot ér, így a kép kirakásával meg is volna a szükséges összeg. A kirakós darabok természetesen nem csak egy, hanem több adományból is összeadódhatnak, tehát a legkisebb adomány is számít. Minden adományozó a Szűz Mária oltárunk oltárképéről kap egy kis képet. Az adományozók nevét pedig felírjuk és a kirakott kép hátoldalán szeretnénk majd feltüntetni. Eddig már 9 darab kirakós formálja a képet.
 • Továbbra is kapható Bárth Dániel, Verőce reformkori életéről szóló könyve, melynek a megvételével szintén az építkezést támogatjuk.

Aktuális információk

Elkezdődtek a plébánia épületének felújítási munkálatai

Verőce kapolikus plébánia

Elkezdődtek a plébánia épületének felújítási munkálatai, melyben új tetőt és födémet kap az épület, valamint néhány nyílászáró kicserélésével és belső felújítással az iroda helyiség és még egy helyiség használhatóvá válik. Az építkezés egyrészt a Magyar Falu Programon keresztül állami támogatással, másrészt Egyházmegyei támogatással, Önkormányzati támogatással, és nagyban egyházközségi önrész hozzátételével valósul meg. Ahhoz, hogy a pályázatnak megfelelő terveket megvalósítsuk még további anyagi erőfeszítésre van szükség: 3 millió forintot kellene összegyűjtenünk. Az adományokat a következőképpen gyűjtjük: Készítettünk egy kirakható képet a plébánia épületéről. A 300 darabos kirakós minden egyes darabja 10 000 forintot ér, így a kép kirakásával meg is volna a szükséges összeg. A kirakós darabok természetesen nem csak egy, hanem több adományból is összeadódhatnak, tehát a legkisebb adomány is számít. Minden adományozó a Szűz Mária oltárunk oltárképéről kap egy kis képet. Az adományozók nevét felírjuk és a kirakott kép hátoldalán szeretnénk majd feltüntetni.

Mindemellett lehetőség van újra Bárth Dániel, Verőce reformkori életéről szóló könyvének a megvételére is 1000,- Ft-os áron, amellyel szintén az építkezést támogatjuk.

Kapcsolat

Tel: +36 30 894 0110
e-mail: plebaniaveroce@gmail.com

Irodai ügyek intézése:
előzetes telefonos, vagy e-mailes egyeztetés alapján.

Plébánia támogatási számlaszám

Verőce Szent András Plébánia:
11742094-20163154-00000000

PÜSPÖKI KÖRLEVÉL ANYAGI TÁMOGATÁS ÜGYÉBEN (2020. MÁRCIUS 24.)

Marton Zsolt püspök

Pályázatok

“A közösség érték” c. EGYH-15 kódszámú felhívás keretében benyújtott pályázatunkat,  az EMMI támogatásával valósítottuk meg.

Események naptára

2022. december
h K s c p s v
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Kategóriák

Ajánlott linkek

katolikus.hu

Magyar Kurír

Evangelium 365 honlap és szolgáltatások

Szentiras.hu

Károli biblia

Mária rádió internetes adás

Magyar Katolikus Rádió

Szent István Rádió Internetes adás

Vatican News

KÁRPÁT-MEDENCEI KATOLIKUS CSALÁDHÍREK

MAGYAR LITURGIKUS ÉS EGYHÁZZENEI INTÉZET

MAGYARORSZÁG KATOLIKUS HETILAPJA