• Hétfőn 17h45-kor lesz az esti szentmise a kápolnában.
  • Szerdán érkezik plébániánkra a “meg nem született gyermek” szobra és Szent Janka kiállítás, amely az Egyházmegye Családpasztorációs Irodájának szervezésében több plébániára, így most Verőcére is eljut. A szobor, Martin Hudácek szlovák művész alkotása, a templomban lesz elhelyezve. A művész a szobrot a magzatukat elvesztett édesanyák lelki sebeinek gyógyulásáért ajánlotta fel. A szoborral együtt Szent Janka Beretta Molla-ról egy kiállítás is érkezik a plébániára, amely ugyancsak szerdától a közösségi házban lesz megtekinthető. A Szobor fogadására az esti szentmise a templomban lesz 17h45-kor!
  • Csütörtökön 17h30-tól kivételesen a templomban tartjuk a szentségimádást, amelyet a meg nem született gyermekekért ajánlunk fel.
  • Pénteken 15h00-18h00 között lesz megtekinthető a szobor és a kiállítás. 18h30-tól a Szent Janka kiállítás kapcsán az emberi élet ajándékának témájában közös filmnézésre beszélgetésre hívunk minden érdeklődőt a közösségi házban.
  • Szombat este tartjuk a Magyarkúti Szent Alajos kápolna búcsúját, az előesti, búcsúi szentmise 18h00-kor kezdődik. A kápolnában 17h00-kor nem lesz szentmise. A szentmise utáni agapéra süteményeket szeretettel fogadunk.
  • Jövő vasárnapig (június 23-áig) van még lehetőség jelentkezni az idei napközis hittantáborra, melyet július 29-augusztus 4-e között tartunk. A táborra a plébániáinkhoz tartozó, és/vagy iskolai hitoktatásban résztvevő alsós és ötödikes gyermekeket várunk résztvevőként. 6-os korosztálytól fölfelé lehet segítőként is jelentkezni. A segítők kiválasztásakor nem az életkor, hanem a személyes érettség, alkalmasság a döntő szempont. A tábor költsége 25 000,-Ft/fő, testvérkedvezmény idén is van, illetve akinek a részvétel anyagi gondot jelent, kérjük, jelezze Áron atyánál. A táborba jelentkezni az internetes kérdőív kitöltésével lehet: https://forms.gle/J4YdN7FQLkdtUuST7
  • Szeretettel vár minden 13 év feletti fiatalt egyházmegyénk Észak-Dunamenti ifjúsági régiójának közössége a nyári táborába, Nagymarosra. Jelentkezési határidő: június 19. További információ a plakáton és a mente.hu-n, illetve az Észak-Duna facebook oldalán található.
  • A kedves Testvérek nagylelkűségén fölbuzdulva bátorkodunk újabb adományokat kérni. Miután a múlkori tűzkár támogatására hihetetlenül sok adomány érkezett, és a bajba jutott család részben ennek köszönhetően újra beköltöztetett a házba – most három másik, egyházközségünkhöz tartozó család számára kérnénk segítséget. Mindhárom családnak a háza nagyon rossz állapotban van: ázás, penészedés miatt, ill. a tetők, nyílászárók is javításra szorulnak. Önerőből sajnos nem tudják finanszírozni ezt, ezért kérjük a Testvérek további nagylelkű segítségét. Hálásan köszönjük a már beérkezett adományokat! A plébánia bankszámlájára (közlemény: „lakásfelújításra”) és a templomban hátul kitett dobozba érkező adományokat a karitászcsoport közvetítésével építőanyagra és munkadíjra fogjuk költeni.