• Hétfőn és Szerdán a megszokott időben lesz szentmise a kápolnában.
  • Csütörtökön 17h30-tól szentségimádás lesz a kápolnában.
  • Szeretettel hívjuk a kisgyermekes anyukákat baba-mama klubra kedd délelőttönként 9-órától a közösségi házban. Azokat az édesanyákat is várjuk, akiknek gyermeke időközben óvodás korú lett, de szívesen jönnek ezekre az alkalmakra.
  • Idén is indítunk plébániai csoportot az elsőáldozásra készülő gyermekeknek. Október 1-jén, szombaton egy közös kirándulással kezdődnek majd az alkalmak. Még hátul találunk jelentkezési lapot.
  • A többi közösségi alkalom is fokozatosan újraindul a hónap folyamán a különböző korosztályú gyerekeknek, fiataloknak és újra indulnak felnőtt csoportjaink is. Ifjúsági hittanra a középiskolásokat és annál idősebbeket hívjuk minden szombat este 18h30-tól. A kis-ifire hetente, péntek esténként a 7-8-osokat várjuk. A mini-ifiseknek, 5-6.osztályosoknak kéthetente szombat délután lesz majd alkaloma és ugyancsak kéthetente szeretnénk találkozni a tavalyi elsőáldozókkal.
  • Előre hirdetjük, hogy október 1-jén közös kirándulásra hívjuk a leendő elsőáldozókat, a volt elsőáldozókat, a mini-ifiseket és mindazokat a nagyobbakat, akik szívesen lesznek kezesek az elsőáldozók mellett. A kirándulás részleteivel majd jelentkezünk.
  • A verőcei református óvoda október 1-jén tartja a szokásos Szent Mihály napi vásárt. A rendezvény keretében főzőversenyt hirdetnek, amelyre szeretettel várnak a katolikus közösségből is nevezőket. Kérjük, ha valamely közösség, csoport, szívesen részt venne ebben, töltse ki a sekrestyében található jelentkezési lapot és juttassa el az óvodába. Szép volna, ha közösségünk képviseletében néhányan össze tudnának fogni ebben az ügyben.
  • Előre hirdetjük, hogy október 1-je és november 28-a között népszámlálás zajlik Magyarországon. A népszámlálás nagyon fontos esemény nem csak Magyarország, de a magyar katolikusok életében is, ezért arra buzdítunk minden  katolikust, hogy a népszámlálás alkalmával vallja meg a római vagy görög katolikus valláshoz tartozását.

Templomunk Szent András scolája szeretettel hív soraiba új tagokat. Korhatár nincs, zenei előképzettség nem szükséges. Érdeklődni lehet Pallagi Juditnál a vasárnapi mise után vagy a hírlevélben olvasható telefonszámon: 06 20 931 20 65.